AGITO’DAN BİG BANG 2018’DE KOBAKÜS’E ÖDÜL

Big Bang’te Arıkovanı’ndan girişimlere özel ödül
Kasım 29, 2018
KoçFinans’tan, BİG BANG 2018’DE KOBAKÜS’E ÖDÜL
Kasım 29, 2018

İTÜ ARI Teknokent bünyesinde kurulan ve ülkemizin en başarılı kuluçka merkezlerinden biri olan İTÜ Çekirdek, her yıl yeni girişimlerin en iyilerini belirlediği Big Bang Start-up Challenge 29 Kasım 2018 Perşembe günü Uniq İstanbul’da düzenlendi. Dijital dönüşümün tüm sektörlerdeki öncülerinin ortaya çıkmasını sağlayan etkinlik girişimcilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Birbirinden iddialı girişimciler, bu yıl yedinci kez düzenlenen, girişimcilik ekosisteminin ‘odak’ noktası Big Bang’de projelerini anlatma fırsatı yakaladı.

Etkinlikte konuşan Agito Proje Geliştirme ve Uygulama Yönetim Direktörü Gülşah Sezek İTÜ Çekirdek Big Bang 2018 kapsamında, KOBAKÜS Hepsi Bir Arada Hesap Yönetimi Platformuna yaptıkları yatırım kararlarını;

“Agito olarak 7 yıldır bu muhteşem organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Agito, sigorta sektörüne kurumsal yazılım çözümleri üreten bir teknoloji şirketi. Bundan 21 sene önce bu sahnede gördüğümüz genç arkadaşlar gibi bir grup girişimcinin kurmuş oldugu bir firma. Bugün 200’ü aşkın çalışanıyla Türk sigorta sektörünün devlerine hizmet eden bir firma haline geldi. İTÜ Çekirdek var oldugu sürece bizim desteğimiz de onlara her zaman devam edecek. Agito olarak Kobaküs’e 50.000 TL lik bir ödül takdim ediyoruz.” sözleri ile açıkladı.

Kaynak: http://www.agito.com.tr/tr/agitodan-big-bang-2018de-kobakuse-odul/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir